Naturfotograf Jan Gustafsson

Praktiskt om kurserna

  1. Vi samlas i teorilokalen på Storgatan 36 i Tibro (Rixhuset, snett emot Frendo/Ingo) kl. 15.00 (skylt på dörren).
  2. Betalning av kursavgift (inga betalkort), om du inte i förväg betalat in den på mitt Plusgiro 438 34 70‑4 eller Bankgiro 5019‑4646.
  3. Utdelning av nycklar till vandrarhemmet Tärnan, som ligger några hundra meter från Rixhuset.
  4. Vill du installera dig på vandrarhemmet före kursstart finns nycklar att hämta i teorilokalen från ca: 14.00.
  5. Vi fikar och presenterar oss för varandra. Det kan finnas många skäl till att man fotograferar fåglar. Vilka är dina?
  6. Efter presentationen blir det teori fram till ca: 19.00.

Boendet

Du bor på vandrarhemmet Tärnan i enkelrum eller dubbelrum (ta med lakan och örngott). Vill du ha enkelrum måste du boka det, när du anmäler dig.

Mat

Du får själv ordna din frukost och matsäck. På vandrarhemmet finns kök och matsal men ingenting att köpa. Om du inte har med dig det du behöver till frukostarna och utflykterna kan du köpa det i Tibro. Lunch äter vi på vandrarhemmet och den ingår i kursavgiften. Middag finns möjlighet att laga på vandrarhemmet, men de flesta väljer att gå ut och äta på någon restaurang i Tibro.

Försäkringar

I kursavgiften ingår inga försäkringar. Du får själv se till att du har de försäkringar du behöver "om olyckan är framme".

Utrustning

För att vara med på kursen behöver du en systemkamera med teleobjektiv och en dator.
På kursen har du möjlighet att köpa fotogömsle och bönpåsar.

Övrigt

Ta med extra minneskort och reservbatteri till din kamera på utflykterna. Ta med penna, kollegieblock och kamerans instruktionsbok till teorilektionerna.

Några veckor innan kursstart mailar jag dig en preliminär deltagarlista. Anledningen är att de som vill och har möjlighet ska kunna samåka. Ring om du är tveksam på vad du ska ta med dig, eller bara känner att du vill ha mer information om kurserna.

Ring eller maila för kursanmälan och sätt in anmälningsavgiften 500 kr (850 kr om du vill ha enkelrum) på mitt Plusgiro 438 34 70‑4 eller Bankgiro 5019‑4646. Kursavgiften 2950 kr, betalar du in senast en vecka innan kursstart på samma konto eller kontant när du kommer. Om du får förhinder och inte kan delta på kursen får du tillbaka kursavgiften 2950 kr. Priserna är inkl. moms. Glöm inte att ange namn och telefonnumer på inbetalningen.

Övrigt: Du kör med egen bil mellan vandrarhemmet och Hornborgasjön eller samåker med någon av kursdeltagarna.

Bästa fotohälsningar
Jan Gustafsson, Doppingvägen 14, 543 94 Tibro
Tel: 0708-22 05 84
E-post: foto@jangustafsson.se
Hemsida: www.jangustafsson.se
Innehar F-skattsedelFölj mig på sociala medier.

Facebook    Instagram    YouTubeAlla bilder och text är © Copyright 2004-2021 Naturfotograf Jan Gustafsson. Innehållet kan inte användas på något sätt utan föregående skriftligt tillstånd från Naturfotograf Jan Gustafsson.
Integritetspolicy